• en

Μπακαλιάρος στον φούρνο

Υλικά

  • Φρέσκος μπακαλιάρος μετρίου μεγέθους ή μεγάλος κομμένος σε φέτες ή μπακαλιάρος φιλέτο
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο νερό
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • Πατάτες λεπτοκομμένες (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε καλά τον καθαρισμένο μας μπακαλιάρο και τον τοποθετούμε σε ταψί (τα ολόκληρα ψάρια τα τοποθετούμε εναλλάξ κεφάλι πάνω, ουρά πάνω, κεφάλι πάνω κ.ο.κ. / οι φέτες μπακαλιάρου να καλύπτουν την επιφάνεια του ταψιού χωρίς να ακουμπάει η μια φέτα πάνω στην άλλη / το φιλέτο να είναι απλωμένο με την πλευρά του δέρματος να ακουμπάει το ταψί). Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ρίγανη παντού.Αλείφουμε με αρκετή ποσότητα ελαιόλαδου όλο το ψάρι προσθέτοντας λίγο νερό για να το αραιώσουμε. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και πατάτες, σχετικά λεπτοκομμένες, για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο με το ψάρι. Τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 35′ στους 180⁰C.


Ετικέτες:

Trackback από το site σας.

Κατάστημα 1

Καρτερού 3, (Κεντρική Ψαραγορά)
Ηράκλειο, Κρήτης
τ.κ. 712 01
2810286275
Ημέρες και ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Σάββατο : 07:00 – 15:00


  • Επικοινωνήστε μαζί μας

    Από κινητό: 6944263067
    Με E-mail: info@kanelos.gr
  • Κατάστημα 2

    Α.Παπαναστασίου 135
    Ηράκλειο, Κρήτης
    τ.κ. 714 09
    2810361047
    Ημέρες και ώρες λειτουργίας
    Δευτέρα – Σάββατο : 07:00 – 17:00

    Κατάστημα 3

    Λεωφόρος Κνωσού 224
    Ηράκλειο, Κρήτης
    τ.κ. 71409
    2810 220511
    Ημέρες και ώρες λειτουργίας
    Δευτέρα – Σάββατο : 07:00 – 17:00