Σολωμός με ζυμαρικά
Υλικά
- Φέτα ή φιλέτο σολωμού χωρίς δέρμα
- Ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
- Ψιλοκομμένη ντομάτα
- Ψιλοκομμένος άνηθος
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
- Νερό για το βράσιμο
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Παίρνουμε φιλέτο σολωμού χωρίς δέρμα, το ψιλοκόβουμε, το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίξει. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά στην κατσαρόλα και τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο σολωμό και αφού ροδίσει κατεβάζουμε το σκεύος από το μάτι. Βράζουμε μακαρόνια για 10′, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι. Ρίχνουμε μέσα τον ψημένο σολωμό, ανακατεύοντας τον καλά μαζί με τα μακαρόνια για 3′.Ετικέτες:Σολωμός με ζυμαρικά
Trackback από το site σας.